Модерна търговия на едро

presentation

Адвантис Ко ЕООД е основана през 1989г. Работи в съответствие с европейските стандарти за добра дистрибуторска практика и притежава всички необходими европейски лицензи за внос, износ, съхранение и търговия, свързани с дейностите и. Награждавана е за принос в подобряване на здравето на хората и за принос в икономическото развитие. Служители на фирмата са получавали най-високите отличия на БФС. Компанията е въвела на българския пазар световно доказани иновативни и качествени продукти, които повишават, както здравния, така и социалния статус на българите.

С излизането си на пазара Fun Wine™ създаде нова категория напитки в целия свят. Fun Wine™ е лайфстайл марка, пионер в категорията „пенливи ароматизирани вина с ниско съдържание на алкохол“ и глобален лидер в най-новия и най-бързо възходящ тренд, вписващ се в тенденцията за здравословен начин на живот. Инспирирани от градската култура на Маями, Fun Wine™ са събирателен образ между култура, мода и музика, с 8 международни награди досега за уникалните си и дръзки вкусови качества, иновативност, дизайн и 95% потребителска удовлетвореност.

Серията Fun Wine™ са нискоалкохолни (5.5%Alc), нискокалорични (75kcal), натурално ароматизирани и шампанизирани премиум винени коктейли в кен и в арт бутилки, произведени от висококачествено френско грозде без добавена захар. Не съдържат глутен и изкуствени добавки.

Fun Wine™ са предназначени за активните съвременни хора, които търсят добър и вкусен продукт, вписващ се в рамките на техния начин на живот – енергични, социални и жизнени. Те са свързани с „приятната и забавна страна“ във всичките ѝ форми: спорт, танци, музика, пътуване, различни занимания, партита и хранене. Използват се навсякъде, без забрани!

FUN WINE™ НЕ Е ПРОСТО ВИНО, А ВИНО ЗА ПРИЯТНО ПРЕКАРАНО ВРЕМЕ!

Условия за доставка: От понеделник до петък. Минимална стойност на поръчка – 100лв. с ДДС. Поръчки, подадени до 15:00ч, се получават до 24 часа, след 15.00ч – до 48часа.

Доставка: Безплатна до врата на клиента, със собствени специализирани МПС или с Еконт Експрес.
Документи: Данъчна фактура. При задължително писмено искане от оторизираните органи се предоставят EU Free sale & health certificate, Certificate of origin, аналитични сертификати и др.
Условия на плащане: В брой, с наложен платеж, по банков път.

Застраховка „Отговорност за продукта“: еднократно събитие – до макс. 1 000 000 USD, сумарно събитие – до макс. 2 000 000 USD