Модерна търговия на едро

Фирма Айс Вайп Дистрибюшън ООД се занимава с внос на електронни наргилета с марка ICE.
Компанията предлага богато разнообразие от електронни изпарители, както за еднократна, така и за многократна употреба. В портфолиото на фирмата ще откриете вкусове със и без съдържание на никотин. ICE VAPE може да бъде използвано в десет вкуса – манго, мента, праскова, чай,тютюн, боровинка, диня, грозде, мохито и пура. Избора зависи от Вашите лични предпочитания! Eлегантен,иновативен и лесен за употреба,ICE Vape Free е предварително заредено с течност наргиле, захранвано от литиево-йонна батерия, и управлявано само от въздушния поток при дръпване.Продуктът е предназначен за еднократна употреба – без зареждане, без пълнители, той е винаги на разположение, и готов за употреба.Продуктите с марка ICE са приятни за употреба, заместват неприятния мирис,дават по – добро усещане от обикновенното пушене и се предлагат в 10 различни вкуса, два варианта – 400 дръпвания и 800 дръпвания.
Продуктите ICE Vape Free са без съдържание на никотин.400 дръпвания – ананас, ябълка, дъвка, пъпеш/ 800 дръпвания – банан, тютютн с ванилия, ягода и боровинка
Удобно за употреба, с приятен аромат и LED светлина, електронното наргиле е готово за използване във всеки момент.Може да го ползвате днес и да продължите да го използвате дори и след година, докато устройството не достигне определения брой дръпвания!
Удобно за употреба, с приятен аромат и LED светлина, електронното наргиле е готово за използване във всеки момент.Може да го ползвате днес и да продължите да го използвате дори и след година, докато устройството не достигне 450 дръпвания!

Електронно наргиле ICE Plus за многократна употреба.Устройството се предлага в няколко перлени цвята – син, розов, черен, бял и златен. Всеки комплект ICE Plus съдържа – устройство, зарядно и един Ice shot – пълнител. Батерията на устройството издържа над 24 часа, а необходимото време за зареждане е 20 – 25 минути.Пълнителите Ice shots, гарантират 400 дръпвания и са налични в 8 вкуса – мента, манго, мохито, праскова, чай, грозде, диня и лате. Всеки пълнител съдържа 2 % никотин. Изберете своят вкус и му се насладете!
Отпадъкът от Ice Shot се равнява на един филтър от цигара, вместо 40 филтъра на колкото се приравнява ICE Shot. Използването на електронно наргиле води до по-малко замърсяване на околната среда.