Модерна търговия на едро

За Нас
Ние сме млад, свеж екип и работим в динамично развиваща се компания… и до тук спираме с клишетата! Всъщност ние сме няколко приятели, бивши пушачи, които обичат да работят здраво, но и търсят максимално удоволствие във всяка сфера на живота. Забелязвайки нарастващият интерес към електронни наргилета и вейпове, установихме че предлаганите продукти на бг пазара не са точно това, което очаква потребителят и най-вече ние. И така от дума на дума и от маса на маса последваха много проучвания, не малко количество спорове и доста безсънни нощи, докато най-накрая в началото на 2021г. създадохме “BERRi”! Нашето творение съчетава в себе си неустоимо удоволствие и пълна наслада от връхчето на езика до плътния дим, когато се издиша.
BERRi не е обикновено устройство тип „електронно наргиле“. То е иновативно във всяко отношение! Вкусът му е с лек, но в същото време плътен и приятен охлаждащ ефект и понеже само един вкус никога не е достатъчен, ние създадохме общо 11 вкуса – 7 съдържащи 2% никотин и 4 без никотин. Чудите се каква е тайната на BERRi? Просто намерихме перфектните напълно естествени аромати, които се балансират от мек до меден вкус.

BERRi вейп притежава още много достойнства:
Всеки от седемте плодови вкуса са обозначени със съответния цвят на устройството: прасковата е изкусително оранжева, динята е сочно червена, мангото е слънчево жълто, боровинката е горско синя, гроздето е богато лилаво, ягодовият сладолед е нежно розов, а ментата е освежаващо зелена. Самият вейп е стилен, с модерни изчистени форми, допълнени от елегантното присъствие на логото на бранда, а всичко това завършва със специално разработен LED ринг, който индикира, че получавате максимално удоволствие при всяка дръпка. Искахме всичко да е в духа на easy living, затова BERRi e устройство за еднократна употреба – без зарядни с досадни кабели, без разтичащи се пълнители, без „имате ли контакт наблизо“, само чисто удовоствие от наситения му вкус.

Като бивши пушачи, знаем добре колко голяма е насладата при всяка дръпка и смеем да твърдим, че успяхме да постигнем най-високи нива от нея при BERRi. Затова едно електронно устройство може да се употребява над 600 дръпки – достатъчно дълго, за да му се насладим и достатъчно кратко, за да не ни омръзне.
Вейпът на BERRi е отлична алтернатива на тютюнопушенето. Насладете се на живот без цигарен дим и без да се съобрязявате дали сте на обществено място или вкъщи в леглото, в колата или на работното място, на кафе с приятели или на клуб. Ние помагаме на хората, които искат да откажат цигарите, като им даваме алтернатива на класическата цигара, допълнена с неустоим плодов вкус в комбинация с много ниско съдържние на никотин, само 2%, с помощта на което да намалят употребата на никотин и в последстивие да преустановят употребата му.
И понеже ни интересува какво се случва на тази луда, луда планета, нашият екип призовава: изBERRi природата! Направихме нашите BERRi устройства рециклируеми – всеки може да изхвърли „електронно наргиле“ или подобни вейп устройства в специализираните контейнери, които сме предоставили в обектите, където се предлага BERRi, а ние ще се погрижим тe да бъдaт рециклирани.
Това сме ние, това е и BERRi – създадено от ежедневната потребност на всеки един от нас за свежест, сладост, леден дъх и мек завършек! Просто за Удоволствие! Ела в градината на BERRi и си наBERRi вкус!
И ако всичко това не ти е достатъчно, можеш да ни пишеш на имейл: sales@berrivape.com, да ни се обадиш на телефон: +359 897 357 358 или да ни потърсиш на адрес: Навсякъде около теб!