Модерна търговия на едроОнлайн бакалия на едро и дребно *Хлеб и Сол*

Ниe oтскорo продаваме чрез собствена web базирана платформа хранителни и други стоки за бита с доставка до краен потребител. Към сегашния момент нашите услуги се предлагат на територията на град София, както и околните населени места.

Онлайн бакалия на едро и дребно *Хлеб и Сол* е част от групата bERS – българска компания, която има вече над 16 години опит при предоставяне на складови, транспортни и логистични услуги в полза на търговци на дребно (вериги магазини), вносители, дистрибутори и онлайн търговци в България.
Полагайки основите и изграждането на трайни връзки с доставчици, дистрибутори и вносители сме уверени, че можем да предложим нашата услуга и малкия и среден бизнес. Нашето предложение към Вас е да пазарувате от широко портфолио от нишови продукти с най-високо качество, директно през платформата на Promoto.bg, докато ние се стараем да ги получавате на следващия ден – свежи и пресни. Моделът ни на работа осигурява най-прекия път от производителя до вашето заведение, цех, магазин или хотел.

Поръчвайки всички тези продукти от едно място, вие пестите време, създавате условия, в които служителите използват работния си ден за по-доходоносни дейности. Също така облекчавате счетоводството си, като получавате една фактура за всички ваши продукти. Не на последно място оставяте на нас разговорите с доставчици и производители. Нещо, в което сме доказали през годините, че се справяме добре.

Търговска дистрибуция

Увереността ни в боравенето с бързо оборотни стоки ни отведе по нов път. Стартираме в първия ден на новата 2021 година, активна търговска дистрибуция, заедно с наши партньори.

бЕРС Лоджистикс,бидейки търговски партньор на водещи български производители – Интерснак, Рикас, Изи, Кармела и Унилинкс в първите часове от старта на проекта смятаме, че предлагаме на пазара качествени продукти на най-атрактивни цени, които можете да поръчате през платформата на Promoto.bg по всяко време на денонощието.

Портфолиото ни ще се разраства, а логистичния ни капацитет може да поеме голям брой поръчки с изпълнение за следващия ден. Всички продукти ще бъдат доставени до вас в собствени превозни средства в пълно съответствие с нормите на Република България и БАБХ.

Всяка седмица ще ви предложим атрактивни цени за нашите продукти, от които вие можете да се възползвате според условията описани в сайта. Наш служител от отдел обслужване на клиенти ще се свърже с вас за да потвърди вашата заявка, точен адрес и дата за доставка.

Нашите търговци, ще ви посещават по график определен от вас, като можем да ви гарантираме професионално отношение, коректно обслужване и регулярни доставки.

Ние сме вашият правилен избор за коректен партньор в бизнеса!