Модерна търговия на едро

Делион е водеща компания с 20 годишен опит на българския пазар, специализирана в дейностите внос, маркетинг и дистрибуция на световно известни марки алкохолни напитки, вина и тютюневи изделия. Делион осигурява на марките, които представлява в България, ефективна и иновативна стратегия за тяхното развитие и реализация в търговската мрежа в цялата страна. Съчетанието на качествени продукти и първокласна дистрибуторска услуга, е ключът за нашия успех.

Компанията има национално покритие, с търговски офиси в София, Пловдив и Варна и екип от 60 търговски и маркетинг специалисти.

Визия
Да бъдем Търговска организация от Световна класа, предпочетен доставчик от нашите партньори и припознавани от нашите клиенти като Компанията с най-висококачествените продукти и услуги на пазара на най-оптималната цена.

Мисия
Ние вярваме, че нашият успех зависи от предлагането на качество и стойност за консуматорите и клиентите ни, високата ни амбиция, споделените идеи, отдаденост и професионализъм на екипа ни.
Стремим се към постигането на лидерски позиции в избраните от нас сегменти.
Работим за постоянното повишаване на удовлетвореността на нашите партньори.
Осигуряваме възвръщаемост и увеличаваме стойността на вложенията на собствениците ни, като се придържаме към най-високите стандарти за етичност и почтеност.

Сред най-известните марки в портфолиото ни са уиски Grant’s, Glenfiddich, Tullamore D.Е.W.,водките Beluga и Беленкая, джин Hendrick’s, ликьорa Amarula, вината на Esporao, Laroche, Advini, ракия и вино Tikves, узо Pilavas и Idoniko, ромове Sailor Jerry и Angostura, премиум миксиращи напитки Fever-Tree, тютюневи изделия Macanudo, Davidoff, Arnold Andre, Café Crème, Handelsgold, Clubmaster, шоколадови изделия на Starbrook и много други.

Делион е част от ВМ Финанс Груп, която управлява стратегически инвестиционнен портфейл от 11 дъщерни дружества в различни отрасли.