Модерна търговия на едро

ЕП Комерс е българска търговска компания с опит и позиции на пазара на бързо-оборотни хранителни и нехранителни стоки.
Компания със сериозни и стабилни взаимоотношения с много български и международни производители.
Ние сме вносител на енергийна напитка Hell, препаратите Ernet, част от нашите партьори са Фикосота, Екстрапак, Престиж-96, Флорина и други.
Нашия екип е неуморен и амбициран да постига изключителни резултати. Стремежът на нашите служители е да бъдат „Винаги по-добри!“

Инфраструктура и складови площи
ЕП Комерс ООД разполага с три регионални бази с обща складова площ над 5000кв.м. с вместимост над 3000 палет места.

Транспортни средства

За да осигури качествена дистрибуция ЕП Комерс ООД има над 40 автомобила за мрежата от търговски представители, а за да подсигури навременна доставка, компанията разполага с над 30 транспортни средства – камиони, микробуси и пикапи. Чрез тях ежемесечно се изпълняват доставки до над 4500 клиента.

ERP – система за управление

В началото на 2015 г. ЕП Комерс ООД направи инвестиция във внедряването на система за управление SelMatic ERP, индивидуално проектирана да отговаря на нуждите и изискванията на компанията. Тя осигурява предимството всички търговски офиси в страната да работят в реално време в обща информационна среда. Софтуерното нововъведение доведе до прилагането на по-ефективни методи за управление на всички търговски, маркетингови и финансови процеси в дейността на фирмата.
Държим на качествена дистрибуция, точност и коректност с нашите клиенти. Стараем се да изградим професионален екип фокусиран върху фирмените цели и стандарти. Влагаме време и усилия, за да развием и усъвършенстваме знанията и уменията на нашите служители. Мотивираме екипа си да постига изключителни резултати. Вярваме, че хората, които работят за нас са причината за нашия успех.