Модерна търговия на едро

Ейнджълс Естейт е имение с 14 000 кв. м разгъната площ в с. Баня, Новозагорско.
Засадени са и 150 ха лозя, разположени на малки парцели по склоновете на Средна гора с богата сортова структура: Mерло, Сира, Каберне фран, Пти вердо, Каберне совиньон, Гренаш, Мурведр, Барбера, Малбек, Пино ноар, Шардоне, Совиньон блан, Гевюрцтраминер, Вионие и Пино гри.
Капацитетът на избата е 800 000 бутилки вино годишно. Предвидено е необходимото грозде да е от собствените лозя на винарната. Сградата е изградена на четири нива, а елегантната дегустационна зала е отделена със стъклени витрини от помещенията за ферментация и отлежаване, където са разположени 1000 дъбови бъчви тип „Барик“.
Първите две вина на избата са Stallion и Stallion Classic по името на намиращия се в близост до избата язовир Жребчево. По-късно са разработени Young Stallion, White Stallion, Stallion Rose и гордостта на избата Gold Stallion.
Новите имена в колекцията на Ейнджълс Естейт са Deneb – по името на една от най-великолепните звезди в нашата галактика, а също Angel и Cattleya.
През 2019-та, „Ейнджълс Естейт“ решиха да изненадат винолюбителите с нова серия чистосортови вина – „Stallion Selection“. Първото вино от серията е Stallion Selection Syrah, a през 2020та се появи на Stallion Selection Sauvignon Blanc. През лятото на 2019-та, след дълго очакване най-накрая се появи логичното допълнение към най-доброто червено вино на избата Gold Stallion – Gold Stallion Chardonnay.

ЧЕРВЕНО ВИНО ЯНГ СТЕЛИАН (YOUNG STALLION) 0.75Л

ЧЕРВЕНО ВИНО ЯНГ СТЕЛИАН (YOUNG STALLION) 0.75Л

Добави в поръчката