Модерна търговия на едро


ГЕСЛИН ООД е вносител и дистрибутор на Yeni Raki – най-обичаната турска алкохолна напитка, която се произвежда от 1944 година.
Счита се за традиционен алкохол за Турция и в същото време е една от най-консумираните анасонови напитки по света.
Произвежда се от най-доброто грозде от Анадолския регион и има 74 годишна история. Това е анасоновата алкохолна напитка с най-висок обем продажби по цени на дребно в света. (Според Impact Databank 2017)

Видове Йени ракъ:

Yeni Raki
Произведена от най-фините сортове грозде в Анадола, с добавка на зрънца от най-качествения анасон на Турция, тази магическа напитка има 69 годишна история и е най-продаваната анасонова напитка в света (според Impact Databank).

Yeni Raki Ala
Години традиция срещат експертния опит. Внимателно подбраните гроздови зърна са изсушени на слънце и смесени с висококачествените семена на най-добрия анасон, след това ракъ е тройно дестилирана – за мекота. Отлежава в дъбови бъчви, за да придобие уникалния си вкус, заради който е толкова разпознаваема.

Tekirdağ Raki
Текирда е произведена с най-добрия анасон на Турция и мъст от прясно грозде. Притежава свеж плодов аромат, плътно тяло и подчертана мекота. С нейния богат и добре балансиран вкус на небцето, тя е любимка на всички почитатели на ракъ.

Tekirdağ Raki златна серия
Златната Текирда е рожба на съчетанието от най-доброто тракийско грозде и висококачествените анасонови зрънца, които Западна Анадола предлага. Мекотата и сладкият й вкус са се развили в процеса на отлежаването й в дъбови бъчви, благодарение на което тя придобива и привлекателния си златист оттенък в цвета.