Модерна търговия на едро

ГОУ МАРКЕТ е вносител на испанската марка АСЕВИ, която е водеща марка производител на пазара на препарати, повече от 70 години. За нашите клиенти, потребители, служители, сътрудници и общество, те произвеждат техните продукти с превъзходно качество и стойност, които подобряват качеството на живот на хората, както и с най-голямо уважение към природата.

ГОУ МАРКЕТ е дистрибутор на италианската вода и БИО лимонади Сан Бернардо, пенливи безалкохолни напитки с два вкуса, както и БИО енергийната напитка BEEBAD.

Водата Сан Бернардо е леко минерализирана натурална изворна вода. Отличава се с ниско съдържание на натрий, калий и магнезий и с нисък сух остатък ( 34.5 мг/л. ), което я нарежда сред по-слабо минерализираните изворни води, която обикновено се определя като „лека“ поради ниската си концентрация на сол.

ЗАЩО ДА ПИЕТЕ САН БЕРНАРДО?
-подпомага бъбреците в обменния процес
-не е тежка: можете да пиете колкото искате
-подпомага елиминирането на пикочната киселина
-препоръчва се при диета с ниско съдържание на натрий
-препоръчва се за хранене на бебета

ГОУ МАРКЕТ е вносител на испанската марка ФИЛИПИНОС, испански бисквитки с четири любими вкуса – млечен шоколад, бял шоколад, черен шоколад и карамел.

ГОУ МАРКЕТ е производител на HealthPots Формула Guardian допринася за укрепване на функцията на имунната система. Подкрепя естествените съпротивителни сили на организма, оказва благоприятен ефект върху работата на храносмилателната система.

HealthPots Формула Guardian e имуностимулатор, богат на естествени природни вещества, без добавени консерванти, подобрители на вкуса, изкуствени подсладители, аромати и оцветители. Той представлява комбинация от подбрани билки, които са естествено отлежали в пчелен мед. Подкрепя естествените съпротивителни сили на организма, оказва благоприятен ефект върху работата на храносмилателната система, влияе благоприятно на стомашно-чревния тракт и отделителната система, подпомага укрепването на лигавицата на устната кухина.

Ефектът от HealthPots Формула Guardian:
– Подобрява съня
– Повишава нивата на енергия
– Намалява умората
– Влияе добре на лигавицата на устната кухина
– Естествено прочистване на организма
– Влияе добре на храносмилателната система
– Балансира отделителната система