Модерна търговия на едро

Юробевъридж е българска компания за бутилиране на изворна вода, разположена в подножието на Стара планина на няколко километра западно от град София.

Производството черпи вода от два извора, намиращи се в екологично чист район,където следваме основните принципи за високо качество и контрол.

На застроена площ от 5400 кв.м. фабриката се състои от два корпуса, в които са инсталирани пет производствени линии за бутилиране на изворна вода в PET без бисфенол А и стъклени бутилки, обхващащи продуктите от цялата търговска гама, присъстваща на нашия пазар: от 0.330 мл до 19 литрови галони. Общ производствен капацитет на бутилиране – над 60 000 литра/час. Изградено е модерно, автоматизирано сиропно отделение за производство на студен чай, ароматизирани води и спортни напитки. Също така цялото техническо оборудване е придружено от високотехнологична *CIP система за почистване и санитаризация след всеки производствен цикъл. Вариативността на производствените линии позволява да се бутилират напитки в различни опаковки, разфасовки и с различен вид етикет, което отговаря на очакванията и нуждите на пазара.