Модерна търговия на едро


Създадохме нашите продукти за хората, които искат да се хранят здравословно, но и да изпитват истинско удоволствие от храната.
Без брашно и без захар, със 100% естествени съставки, нашите мъфини и сладки са страхотни за десерт и закуска, или когато ни се хапва нещо сладичко през деня. А хлябът ни е еднакво вкусен, намазан с лютеничка или с хайвер.
Продуктите ни са създадени за хората, които следват кето и нвх режим на хранене, но одобрени и от другите членове на семейството, дори и децата.
Готовите миксове зе печива се приготвят супер лесно вкъщи. Разбийте мокрите съставки (яйца, масло, кисело мляко или вода), добавете микса на myKETOmix, разбъркайте и изпечете. Бързо, лесно и супер вкусно.

Във ФРИКА ООД вярваме, че храната трябва да е истинска и вкусна, а не компромис.
Намираме интересни и полезни съставки от цял свят – като лиофилизираните плодове и зеленчуци, които запазват витамините и минералите си при този процес на изсушаване. Или брашното от лупина, което е супер богато на протеини и фибри, но с ниско ниво на захари.
Всичките ни продукти се одобряват от сертифициран здравен коуч (health coach), за да сме убедени, че подходящи за хора на кето режим. И преминават вкусов тест с клиенти, за да сме сигурни, че са вкусни и се приготвят лесно.
Предложете и на вашите клиенти тези вкусни, лесни за приготвяне и здравословни продукти, на които могат да се насладят без угризения.

Условия за доставка – доставката се извършва до 3 работни дни. Минимално количество за поръчка – 10 бр. отделни пакети.