Модерна търговия на едро

Ние сме официални вносители и дистрибутори на продукти от завод ZOLOTONOSHA LIQOR-VODKA PLANT ‘ZOLOTONOSHA’
Водки СТАТУС – Там, където е Успехът

Технологията на производствения процес от завод ZOLOTONOSHA е: Заводът произвежда всичко по класически начин – смес от спиртни напитки и вода се филтрира през въглеродни колони, после преминава през филтърна преса. Лабораторията провежда междинен контрол и анализ, след което се изпраща за добавяне на допълнителни съставки според рецептата. Получената смес се оставя да престои 24 часа, като през това време от лаборатория се провеждат междинните, необходими анализи и след положителен резултат се дава разрешение за бутилиране. Общото количество филтрации е 7 пъти. Едно от най – специалните неща е водата, която се вади от кладенец 195 м дълбок, в който е установено, че има златна жилка и в самата вода има златни йони.

Ние сме официални вносители и дистрибутори на продукти от завод Прайм
Водка за Ценители

Дестилерията PRIME е нов и модерен производствен комплекс, който произвежда качествени, алкохолни напитки. Построена е през 2006 г. за 60 милиона долара и има производствен капацитет от 24 милиона бутилки на месец. Водата за смесване на дестилати идва от два собствени дълбоководни приема. Производителят Prime произвежда различни категории алкохол, включително водка, балсами и тинктури, силни и леки напитки. Много напитки са участвали в различни национални имеждународни състезания и неведнъж са били отличени с главни награди. Местоположението на производствената централата е избрано в екологично чист район, където са разположени артезиански кладенци, чиято дълбочина надвишава 750 м с вода с уникален вкус.

Производствения процес включва :

– приемане и съхранение на алкохол;

– пречистване на водата с помощта на оборудване за обратна осмоза, получената вода отговаря на GOST 2874 и GSanPiN 2.2.4-171-10.);

– приготвяне и охлаждане на водно-алкохолна смес;

– филтриране на водно-алкохолна смес през каскада от филтри, пълни с кварцов пясък и активен въглен;

– приготвяне на меден разтвор и неговата филтрация;

– приготвяне на настойки и ароматни алкохоли от растителни материали;

– добавяне на съставки към сместа според рецептите

– филтриране на водка през каскада от полиращи патрони;

– останалата част от сместа;

– дегустация и лабораторни изследвания;

– бутилиране, етикетиране и опаковане на получения продукт.