Модерна търговия на едро

РАДУЛОВ ЕООД е създадена през 1992 г. в град Стара Загора, България.
Фирмата е производител на безалкохолни напитки: газирани,негазирани, пуншове с различни смесени вкусове, енергийни напитки, детски напитки, студен чай, спортни и функционални напитки от скоро са в нашия асортимент.
Производственият цикъл е затворен от PET бутилки до крайния продукт.
Ние сме сертифицирани по HACCP и това ни позволява да предлагаме на нашите чуждестранни партньори свои собствени търговски марки с отлично качество.
Търговската марка РАДУЛОВ се продава в цялата страна чрез многостепенната дистрибуторска мрежа.
Също така изнасяме нашите продукти за: Гърция, Италия, Румъния, Швеция, Франция, Германия и други страни в Европа.
Фирмата произвежда напитки както със своята собствена търговска марка,така и на търговските марки на наши клиенти и партьори в страната и чужбина.
Признаването на марката се гарантира от членството в Българската асоциация на безалкохолни напитки, Клуба на лидерите на международната търговия и от наградите от събитията в Париж, Женева, Бейрут и София.
Фабриката е разположена на площ от 24 000 м2.
Целият производствен цикъл на продуктите е изцяло организиран от автоматични производствени линии за пълнене, опаковане, етикетиране, пастьоризация, хомогенизация и оформяне на всякакви ПЕТ бутилки, също така ние произвеждаме нашите енергийни напитки в алуминиеви кенове в 0.250л и 0.500л а от тази година предлагаме и напитки в прозрачен PVC кен с алуминиева капачка.