Модерна търговия на едро

РиланаДРИНКЛАБ ООД е основана през 2018 г. като търговското дружество на двете производствени компании „РИЛАНА“ ЕАД и „КЕН СЪПЛАЙ“ ООД.
То определя търговската и ценова политики, управлява човешкия ресурс, инвестира в пазара чрез материални рекламни активи, както и спомага за осъществяване на търговските взаимоотношения на „РИЛАНА“ ЕАД и „КЕН СЪПЛАЙ“ ООД.

РИЛАНА ЕАД е създадена през 2016 г., с основен предмет на дейност добив, бутилиране и дистрибуция на изворната вода „РИЛАНА“. Производството се намира директно на извора, в село Стоб, община Кочериново, в подножието на Национален парк Рила, който регион е характерен с уникална природна чистота и гарантира за чистотата на продукта. Изворната вода РИЛАНА е с ниска обща минерализация, с неутрално pH и е подходяща за всекидневна употреба от деца и възрастни.
КЕН СЪПЛАЙ ООД е единствената в страната фирма за бутилиране на къси серии бира, алкохолни и безалкохолни напитки в алуминиеви кенове, както и за бутилиране на бира в 20 и 30 литрови кегове за еднократна употреба. Фирмата може да произвежда продукти собствена марка (като вече наличните на пазара бири в кен – Стобско Пиво, Grussberg, Brexit, Karsten) или с марката на клиента (частни марки). Възможните размери и типове кенове за производство са: 150 мл.; 250 мл. Slim; 250 мл. Sleek; 330 мл. Sleek; 330 мл. Standard; 500 мл. Standard.

Условия за доставка: Минимална стойност на поръчка – 36лв. Поръчка изпратена до 09:30 може да бъде изпълнена в същия ден. Поръчка изпратена след 09:30, при невъзможност за изпълнение в деня, се изпълнява на следващия работен ден.
Обслужвани райони: гр. София, Банкя, Казичене, Вакарел, Нови Хан. Първи и втори курс на доставка се определят спрямо количеството и района на заявките за деня.