Модерна търговия на едро

ДомаСи Комерсиал 7 ЕООД е основана през 1991 г. в гр. Самоков. Компанията е един от най-големите производители на сухи пасти, швейцарски рула, бисквити, блатове за торти под марката Doma. През последните 29 години компанията се е доказала като лидер в производството на Сухи пасти и Рула, дистрибуция, внос, износ, маркетинг и логистика на бързооборотни стоки, благодарение на последователна и целенасочена инвестиционна политика и с висококфалифициран търговски екип, който с годините е изградил и успешно поддържа ефективна дистрибуторска мрежа в цялата страна.
Си Комерсиал 7 ЕООД внася и налага на българския продуктите на водещи външнотърговски компании, като: Rollton, Vobro и Master Chocolatier.

Производствената база на Си Комерсиал 7 е оборудвана с последно поколение техника за производството на пандишпан. Тук се произвеждат всички видове продукти, които се правят от полуфабриката пандишпан. Техниката е създадена от пионерите в производството на тази вкусотия – италианците. Две автоматизирани поточни линии – система от тръбопроводи, помпи и конвейри създават по над 14000 продукта в час.

Си Дома