Модерна търговия на едро

Синерджи ВиноСинерджи ЕООД е основана през 2016г за внос и дистрибуция на премиум продукти. Днес тя може да се похвали с богатото си портфолио от първокласни вина от всички краища на света. Други бутикови продукти могат да се открият в лицето на немския производител Van Nahmen. Семейна компания с традиции в пресоването на плодове , обработвайки плодовете изцяло ръчно постигат производството на изтънчени и 100% натурални сокове.

Пресоването на плодове е традиция, която се предава от поколение на поколение в семейната компания Van Nahmen, създадена през далечната 1917 година. През 1930 година фамилията започва производството на плодови сокове, първоначално при обмяна на плодове от фермери срещу пресоването им и превръщането в 100% плодов сок, който е без добавени захари и консерванти, еднократно пастьоризирани. До ден днешен, фермери и собственици на овощни градини идват от долината на Рейн, за да пресоват плодовете си при семейната компания.
Вече трето и четвърто поколение семейство Van Nahmen се придържа към изградените традиции, обработвайки изцяло ръчно сок от най-чистите плодове. За компанията именно това е начин да осигури производството на изтънчени и 100% натурални сокове. Изискванията за качество са изключително високи, които компанията продължава да спазва стриктно.

Условия за доставка: Безплатна доставка за София в рамките на 2 работни дни. За страната , доставка с куриер в рамките на 4 работни дни. Плащане в брой или с наложен платеж. Минимална стойност на доставката 30.00лв