Модерна търговия на едро

„Ви Три Груп“ ЕООД е динамична и бързоразвиваща се фирма специализирана в търговията на едро с електронни цигари. Продуктовото портфолио на фирмата включва единствено продукти под собствена търговска марка, като предлаганите от нас продукти вече са добре познати на вътрешния пазар.
Специално селектираните ни продукти в Премум сегмента на електронните цигари са с добра потребителска разпознаваемост, а способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Именно нашите клиенти са във фокуса на цялата ни дейност и затова непрекъснато се стремим да добавим стойност за тях чрез уважение, персонално отношение, качество, бързина, професионализъм и коректност.
Изградили сме успешни партньорства с национални и международни производители, дистрибутори и търговци, за да достигнем по-лесно до нашите клиенти и да предлагаме качествени продукти на възможно най-достъпната цена.
Нашата мисия е: Да надминаваме очакванията на нашите клиенти с иновативни, Премиум продукти, като превърнем пушенето на електрони цигари в истинско преживяване и наслада за сетивата.