Модерна търговия на едро

Екипът ни е съставен от експерти с дългогодишен опит в търговия с бързооборотни стоки, изграждане и внедряване на системи за бизнеса (ERP, CRM, BI), корпоративно планиране и бизнес анализи.

Създадохме Модерната Търговия на Едро – Promoto.bg, за да подобрим и модернизираме бързооборотния сектор в България!

Николай Гроздев

Николай Гроздев

Основател и Изпълнителен Директор

Николай притежава дългогодишен опит в управление на проекти за големи производители в бързооборотния сектор. Има експертиза в корпоративното планиране, бизнес анализи и подобряване на бизнес процесите. Завършил е две магистърски програми – „Счетоводство“ и „Мениджмънт, Лидерство и Финанси“ и е участвал в интензивно обучение за предприемачи в IEDC Bled School of Management. Основава promoto.bg през 2018г., провокиран от огромните възможности за подобрение, които предлага бързооборотният сектор в България.

Цветелин Атанасов

Цветелин Атанасов

Национален Мениджър Продажби

Цветелин работи вече над 20 години в сферата на бързооборотните стоки, като има богат управленски опит в различни мултинационални компании. Завършил е Софийския университет, както и програми свързани с търговски умения и управление на екипи. Учебните занимания обаче не свършват с това. Както той самият казва: ден, без да научиш нещо ново, е пропилян ден. Той продължава да живее и да се учи в света на Promoto.bg. От 2019г. става ключова част от компанията, като отговаря за привличането на партньори – производители и вносители. От както е в екипа, всичко, което прави е свързано с Promoto.bg. Пътува много и работи много. Цветелин впечатлява с познанията си, а ентусиазмът и енергията му са заразителни.  С дългогодишният му опит той е изградил широка мрежа от контакти, с която допринася за популяризирането на идеята и визията на Promoto.bg . Мотото му е: За упоритият няма непроходими пътища!

Иво Петков

Иво Петков

Мениджър Администрация

Иво разполага с богат опит в управлението и оптимизацията на процеси, контролирани с множество видове софтуер. Бил е в отдел „Информационни системи – Продажби“ на компания производител, която е сред лидерите в бранша си. Участвал е в процеса по внедряване на ERP и управление на множество BI, ERP, CRM и CMS системи. Изучавал е „Приложна електронна и компютърна техника“ в ТУ-София, „Информационни технологии“ в УниБит и магистратура по „Електронен бизнес и електронно управление“ в УниБит. Той е част от екипа на Promoto.bg от изграждането му и се грижи за качественото протичане на административните процеси.

Велизара Иванова

Велизара Иванова

Мениджър Връзки с Клиенти

Велизара притежава над 3 годишен опит в управлението и оптимизацията на онлайн платформа. Била е част от отдела „Обслужване на клиенти“ на компания предлагаща онлайн услуги, която е лидер в своята сфера. Изучавала е „Икономическа иформатика“ и „Социални дейности“ във Великотърновския универститет. Става част от екипа на Promoto още от самото му създаване и се грижи за запитванията и предпочитанията на клиентите.

Димитър Статев

Димитър Статев

Мениджър Традиционна Търговия

Димитър притежава над десет годишен опит в сферата на традиционната търговия. Бил е част от екипа на водещи български компании. Има две висши образования, степен Бакалавър по “Мениджмънт и Маркетинг” и Бакалавър по”Философия”. Заедно е с екипа на Promoto.bg от началото на неговото създаване. Бъдещето е в модерната онлайн търговия!

За контакти

София, бул. Гоце Делчев 48,
офис сграда ет. 1

Тел: 0876 700 270 / 0877 900 607

Имейл: Office@promoto.bg