Модерна търговия на едро

Екипът ни е съставен от експерти с дългогодишен опит в търговията с бързооборотни стоки, изграждане и внедряване на системи за бизнеса (ERP, CRM, BI), корпоративно планиране и бизнес анализи.

Създадохме Модерната Търговия на Едро – Promoto.bg, за да подобрим и модернизираме бързооборотния сектор в България!

Николай Гроздев

Николай Гроздев

Основател и Изпълнителен Директор

Николай притежава дългогодишен опит в управление на проекти за големи производители в бързооборотния сектор. Има експертиза в корпоративното планиране, бизнес анализи и подобряване на бизнес процесите. Завършил е две магистърски програми – „Счетоводство“ и „Мениджмънт, Лидерство и Финанси“ и е участвал в интензивно обучение за предприемачи в IEDC Bled School of Management. Основава promoto.bg през 2018г., провокиран от огромните възможности за подобрение, които предлага бързооборотният сектор в България.

Цанко Цанков

Цанко Цанков

Мениджър Бизнес Развитие

Цанко има дългогодишен опит в управлението на проекти и комуникацията с ключови клиенти в сферата на търговията и финансите. Завършил е магистратура „Икономика на търговията“ в УНСС. Присъединява се към екипа на Promoto.bg, за да помогне с разработката на нови функционалности на платформата и с желание за разрастване на дейността на компанията в страната и чужбина.

Васил Ташев

Васил Ташев

Национален Мениджър Продажби

Васил е търговец по душа и по призвание. Обича динамиката и затова е избрал да се развива в сектора с най-бързите обороти. Професионалният му път започва в голяма търговска компания, в която преминава десетки обучения и доразвива търговските си умения. Васил е човек, който с един поглед може да прецени кой е най-подходящия начин за подредба на стоките във всеки един търговски обект, така че оборотите да се увеличат и собственика да е доволен. Може би и затова стотици управители на магазини в цялата страна го посрещат с усмивка, щом го видят на вратата.

Велизара Иванова

Велизара Иванова

Мениджър Връзки с Клиенти

Велизара притежава над 3 годишен опит в управлението и оптимизацията на онлайн платформа. Била е част от отдела „Обслужване на клиенти“ на компания предлагаща онлайн услуги, която е лидер в своята сфера. Изучавала е „Икономическа иформатика“ и „Социални дейности“ във Великотърновския универститет. Става част от екипа на Promoto още от самото му създаване и се грижи за запитванията и предпочитанията на клиентите.

Надя Иванова

Надя Иванова

Зонален Търговски Мениджър

Надя е винаги с усмивка, лъчезарна и целеустремена. Търговец с над 3 години успешен опит в развитието на продукти от сферата на бързооборотни стоки. Умееща да създава и развива успешни взаимоотношения с търговските обекти. Вярваща в едно по-добро „утре“ и както самата тя казва: “ Не мога без хората с които работя и се чувствам щастлива, когато им предоставям иновативни решения за развитието на техния бизнес“.

Кристияна Коева

Кристияна Коева

Зонален Търговски Мениджър

Криси е амбициозна, комуникативна и лъчезарна. Над 3 години успешно се занимава с управлението и развитие на търговски взаимоотношения в различни сфери. Страстта и е общуване, работа с клиенти и постигане на „непостижимото“. Kакто самата тя споделя „Няма начин да няма начин!“

Светла Тонева

Светла Тонева

Младши Администратор

Светла е лъчезарна и позитивна личност. Тя е студент, последен курс със специалност „Киберсигурност на високите технологии“ във Висше училище по телекумоникации и пощи. Включва се в екипа на Promoto.bg с желание за развитие на ИТ способностите си и един силен старт на професионалната си кариера.

За контакти

гр. София, ул. Пчела 6, вх. А, офис 1

Тел: 0876 700 270 / 0877 900 607

Имейл: Office@promoto.bg