Модерна търговия на едро

Екипът ни е съставен от експерти с дългогодишен опит в търговия с бързооборотни стоки, изграждане и внедряване на системи за бизнеса (ERP, CRM, BI), корпоративно планиране и бизнес анализи.

Създадохме Модерната Търговия на Едро – Promoto.bg, за да подобрим и модернизираме бързооборотния сектор в България!

Николай Гроздев

Николай Гроздев

Основател и Изпълнителен Директор

Николай притежава дългогодишен опит в управление на проекти за големи производители в бързооборотния сектор. Има експертиза в корпоративното планиране, бизнес анализи и подобряване на бизнес процесите. Завършил е две магистърски програми – „Счетоводство“ и „Мениджмънт, Лидерство и Финанси“ и е участвал в интензивно обучение за предприемачи в IEDC Bled School of Management. Основава promoto.bg през 2018г., провокиран от огромните възможности за подобрение, които предлага бързооборотният сектор в България.

Цветелин Атанасов

Цветелин Атанасов

Национален Мениджър Продажби

Цветелин работи вече над 20 години в сферата на бързооборотните стоки, като има богат управленски опит в различни мултинационални компании. Завършил е Софийския университет, както и програми свързани с търговски умения и управление на екипи. Учебните занимания обаче не свършват с това. Както той самият казва: ден, без да научиш нещо ново, е пропилян ден. Той продължава да живее и да се учи в света на Promoto.bg. От 2019г. става ключова част от компанията, като отговаря за привличането на партньори – производители и вносители. От както е в екипа, всичко, което прави е свързано с Promoto.bg. Пътува много и работи много. Цветелин впечатлява с познанията си, а ентусиазмът и енергията му са заразителни.  С дългогодишният му опит той е изградил широка мрежа от контакти, с която допринася за популяризирането на идеята и визията на Promoto.bg . Мотото му е: За упоритият няма непроходими пътища!

Васил Ташев

Васил Ташев

Търговски Директор

Васил е търговец по душа и по призвание. Обича динамиката и затова е избрал да се развива в сектора с най-бързите обороти. Професионалният му път започва в голяма търговска компания, в която преминава десетки обучения и доразвива търговските си умения. Васил е човек, който с един поглед може да прецени кой е най-подходящия начин за подредба на стоките във всеки един търговски обект, така че оборотите да се увеличат и собственика да е доволен. Може би и затова стотици управители на магазини в цялата страна го посрещат с усмивка, щом го видят на вратата.

Велизара Иванова

Велизара Иванова

Мениджър Връзки с Клиенти

Велизара притежава над 3 годишен опит в управлението и оптимизацията на онлайн платформа. Била е част от отдела „Обслужване на клиенти“ на компания предлагаща онлайн услуги, която е лидер в своята сфера. Изучавала е „Икономическа иформатика“ и „Социални дейности“ във Великотърновския универститет. Става част от екипа на Promoto още от самото му създаване и се грижи за запитванията и предпочитанията на клиентите.

Надя Иванова

Надя Иванова

Търговски представител

Надя е винаги с усмивка, лъчезарна и целеустремена. Търговец с над 3 години успешен опит в развитието на продукти от сферата на бързооборотни стоки. Умееща да създава и развива успешни взаимоотношения с търговските обекти. Вярваща в едно по-добро „утре“ и както самата тя казва: “ Не мога без хората с които работя и се чувствам щастлива, когато им предоставям иновативни решения за развитието на техния бизнес“.

Димитър Статев

Димитър Статев

Мениджър Традиционна Търговия

Димитър притежава над десет годишен опит в сферата на традиционната търговия. Бил е част от екипа на водещи български компании. Има две висши образования, степен Бакалавър по “Мениджмънт и Маркетинг” и Бакалавър по”Философия”. Заедно е с екипа на Promoto.bg от началото на неговото създаване. Бъдещето е в модерната онлайн търговия!

За контакти

София, бул. Гоце Делчев 48,
офис сграда ет. 1

Тел: 0876 700 270 / 0877 900 607

Имейл: Office@promoto.bg