Модерна търговия на едро

Боси Хелти ООД е компания, създаваща продукти по последни иновации и трендове в здравословни сектор под бранда Bosy.
Компанията е ръководена от две сестри, в качеството си както на собственици, любители на здравословния начин на живот, така и майки, които вървят по пътя за изграждане на бранда Bosy, вдъхновени най-вече от идеята да създават продукти, които дават на собствените си деца. Продукти, които са богати на хранителен състав, качествени суровини и вкус, който пасва на най-големите критици, именно нашите деца!
Всички продукти под бранда са от изцяло растителен състав без добавена захар и без глутен.В категория “топчета” ще намерите изцяло 100 % натурални продукти, богати на витамини и антиоксиданти, с чист състав и добавен растителен протеин, прозведени, съобразно изискванията на ISO 9001 и ISO 22 000. В категория “вафли” ще се запознаете с истинския вкус на “млечния” бял и кафяв протеинов шоколад, който е изцяло на растителна основа, без лактоза,с добавен най-високакачествен подсладител, хрупкави вафлени кори без глутен и високо съдържание на фибри, произведени съобразно изискванията на FSSC 22000.
Продуктите „Bosy“ са перфектни за закуска, следобеден снак, преди/след тренировка, вечерен снак, на път, по време на разходна консумирай без вина или просто се наслади на добрия вкус!