Модерна търговия на едро

БОЗМОВ ЕООД Русе е семейна месарска фирма, където създаваме вкусни и качествени месни продукти. За нас нашите партньори отглеждат селектирани свине, месодайни телета и пилета. Използваме само най-добрите животни, за да гарантираме, че нашите продукти са не само вкусни, но и здравословни.

Ние вярваме, че храната трябва да бъде не само вкусна, но и да отговаря на високи стандарти за качество. Затова, ние използваме само висококачествени подправки и традиционни методи за производство на нашите продукти. Всички наши продукти са произведени от ръчно тиражирано прясно месо, за да се гарантира, че продукцията ние е уникална и вкусна.

Горди сме, че нашия управител и главен технолог г-н Ивелин Бозмов е утвърден занаятчия месар-колбасар с над 30 годишен опит. Нашата мисия е да предлагаме вкусни и качествени колбаси приготвени с грижа и внимание към детайлите, които ще задоволят и най-изисканите вкусове.

Ние се стремим да предоставим на нашите клиенти най-доброто възможно обслужване и да им гарантираме, че всички нашите продукти са пресни и качествени.

Гордеем се с нашата семейна месарска фирма и продуктите, които произвеждаме. Свържете се с нас днес, за да започнете да се наслаждавате на нашите вкусни продукти и да откриете защо нашата семейна месарска фирма е най-добрият избор за вас.