Модерна търговия на едро

Маджаров МлечниЕкспрес Дистрибюшън е създадена през 2014 година с предмет на дейност логистика и дистрибуция на хранителни продукти с високо качество и/или добавена стойност.
Нашата мисия е да осигурим висококачествена търговска и логистична услуга. Дистрибутираме разнообразна гама от български и вносни хладилни продукти на утвърдени брандове в премиум сегмента. Достигаме до над 650 магазини и ХоРеКа обекти /Хотели, Ресторанти и Кафетерии/ на територията на София град и област.
Фирмата е официален представител на следните производители и вносители: „Димитър Маджаров“, „Фреш директ“, „Лакталис“. „Стефаника“, „Ангелови“, „Декса агро“, „Доля“ и др.
Портфолиото ни включва разнообразни по вид млечни продукти, месни деликатеси, салати и антипасти, тестени продукти, разядки, яйца, маслини, зехтин и др.
Към момента фирмата дистрибутира успешно брандове, като:
PHILADELPHIA, PRESIDENT, PALADIN, GOLDSHTEIG, ZOTT, ARLA, CAMIINO D`ORO, PUDDIS, DELPHI, БАГРЯНКА, ДОЛЯ, АНГЕЛОВИ, SAPORRI DI MONASTERY, и други…
Разполагаме със:
– складова площ за съхранение на храни при плюсова и минусова температура;
– технологично обезпечение на процесите по управление на складовите наличности просредством специализиран софтуер;
– 15 специализирани транспортни средства, които отговарят на необходимите условия за правилното съхранение на продуктите, така че да бъдат доставени, без да се нарушава хладилната верига.
”Експрес Дистрибюшън“ вярва, че бизнесът трябва да е печеливш и работи за дългосрочно партньорство!

Условия на доставка: Минимална стойност на поръчка – 100 лв. Доставките се извършват от понеделник до петък. Заявките се изпълняват за следващия работен ден, като поръчките могат да постъпват до 16:00. Някои от специфичните продукти (месо и месни разфасовки) изискват поръчката да постъпи до 11:00.

Експрес картинки