Модерна търговия на едро

Комета картинка

Комета-III ООД е основана в София през 1994 г. и е една от водещите фирми за дистрибуция и логистика на бързооборотни стоки, високоалкохолни напитки, вино, пиво, безалкохолни напитки, кафе, вода и др. Фирмата има богат асортимент от над 7000 артикула. С ефективното си управление компанията е доказала, че държи на думата репутацията си.

Условия на доставка: Фирмата извършва доставки на територията на град София. Минимална стойност на поръчка – 150 лв. Поръчка изпратена до 13:00 ч. може да бъде изпълнена на същия ден. Поръчка изпратена след 13:00 ч. се изпълнява на следващия ден. Поръчки за Неделя не се изпълняват

Обслужвани райони: гр. София, Панчарево, Кокаляне, Горни Лозен, Долни Лозен, Бистрица, Симеоново, Железница, Горна Баня, Банкя, Гара Искър, Бусманци, Кривина, Казичене.

За Панчарево, Кокаляне, Герман, Лозен и Горубляне заявки се приемат до 12:00 за деня и се изпълнява един курс. За всички останали райони заявки за първи курс се приемат до 09:00 за доставка до 14:00 (в зависимост от натовареността може да има закъснение). Всички останали заявки се изпълняват за втори курс, който тръгва следобед.