Модерна търговия на едро

МЕИК 98 ООД е създадена през 1998г. Дружеството е със седалище и адрес на управление гр. София. С течение на времето ние се наложихме, като една от водещите фирми за търговия с вина и спиртни напитки, както и значително количество вносен алкохол.

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти. Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.
Стремим се да поддържаме оптимално продуктово портфолио, съобразено с нуждите на пазара, потребностите на клиентите и тяхното задоволяване. Основни цели при работата ни с клиенти са коректност и точност.

МЕИК 98 ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори : търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица – колекционери на енотечни вина.

Условия за доставка: Минимална стойност на поръчка – 100 лв. Доставки се извършват в рамките на 24 часа от получаване на поръчката на територията на гр. София.