Модерна търговия на едро

„Олинеза Премиум“ ООД е една от най-бързо разрастващите се компании в България. Името й произлиза от първите два произвеждани продукти – ОЛИо и майоНЕЗА. От създаването си през 1994 до днес компанията отстоява фирмените си ценности, принципи и предлага гарантирано качество и многообразие. „Олинеза“ произвежда екологично чисти продукти, съобразени с изискванията за природосъобразно хранене.

С марка „Олинеза“ се произвеждат към настоящия момент: ситно и едросмляни лютеници, различни видове майонези и емулгирани сосове, кетчупи, конфитюри, различни видове консервирани хранителни продукти, горчици, майонезни и млечни салати, както и бутилирано слънчогледово олио, палмов олеин и масло.

Във фирмата работят висококвалифицирани специалисти и добре обучени работници, а производствената база, склад и офис са разположени на площ от 20 дка в гр. Костинброд, на 8 км от София. „Олинеза“ е уникална марка, изградена от съчетанието на безупречно качество, грижа за потребителя, креативност и съпричастност към опазването на околната среда.