Модерна търговия на едро

Пенко Русев и Сие, е семейна фирма, създадена преди повече от 25 години, с лоялен персонал, част от който е с нас почти от създаването ни. Предлагаме доставка на шоколадови и захарни изделия, алкохолни и безалкохолни напитки, бира, вода, ядки, кафе, тютюневи изделия. Изграждаме коректни и дългогодишни взаимоoтношения с нашите партньори на база асортимент, цени и обслужване.
Условия за доставка: минимална стойност на поръчка над 70 лв с ДДС /без цигари/. Доставките ни са разпределени на райони с ежедневно обслужване /понеделник-събота/ и на райони по график. Доставка в събота предлагаме на партньори, които работят с нас и през останалите дни от седмицата.

Квартали с ежедневни доставки /понеделник-събота/: Красно село, Борово, Павлово, Бъкстон, Манастирски ливади, Стрелбище, Гоце Делчев, Белите брези, Хиподрума, Лагера, Славия, Овча купел, Горна баня, Княжево, Бояна, Драгалевци, Симеоново, в.з. Бункера. Поръчки се приемат от предишния ден и от текущия до 10:00ч.

За Красно село, Борово, Бъкстон, Павлово, Манастирски Ливади /между Цар Борис и бул. България/, Белите брези и Хиподрума се изпълняват доставки 2 пъти на ден, от понеделник до петък. Поръчки, подадени от предния ден и от текущия до 8.30ч, се изпълняват до обяд. Поръчки, подадени до 13.30ч, се изпълняват следобед.

Всички заявки за доставка в събота се приемат до 09.30ч.

Работно време:
Клиенти, които желаят да направят своята заявка през Promoto.bg и да я вземат от нас на място, ще бъдат обслужени в рамките на следното работно време:
понеделник – петък: 8.00 – 16.30ч
събота : 8.00 – 13.30ч
Работното време търпи корекции в обявени епидемични обстановки.