Модерна търговия на едро

Фирма „Селектед Брандс Ко” ЕООД е създадена в началото на 2007 г. като търговско дружество с пряка ангажираност към маркетинга и рекламата на избрани висококачествени алкохолни напитки на българския пазар.

Първият продукт от портфолиото на компанията е OUZO of PLOMARI, силна и наложена марка на гръцкия пазар, която постепенно става №1 Узо бранд и в България.
От септември 2014г. е член на Асоциацията на производителите, вносителите и търговците на спиртни напитки и подкрепя инициативата за отговорна консумация на алкохолни продукти.

Постепенно компанията разширява сферата на своя бизнес и от 1 април 2009 г. е официален вносител на продуктите от портфолиото на голямата френска компания REMY COINTREAU за България- METAXA, REMY MARTIN, LOUIS XIII, COINTREAU, MOUNT GAY RUM, THE BOTANIST GIN, THE CLASSIC LADDIE WHISKEY, PORT CHARLOTTE WHISKEY и OCTOMORE WHISKEY.
Компанията разширява портфолиото си с марките на:

2011г. ANGUS DUNDEE DISTILLERS PLC– шотландското уиски Pipers Clan, а през 2018г. шотландско уиски Parkers.
WALDEMAR BEHN – 2013г.- Danzka Vodka, а през 2020г. билков ликьор Radeberger.
HENKELL & CO. SEKTKELLEREI KG– 2014г.- немско пенливо вино Henkell, което е №1 в света, а през 2015г.- Gorbatschow Wodka.
2018г.- Wurzelpeter, който е оригинален билков ликьор от сърцето на Берлин.
2019г- Водка Белая Сова, която е продукт на BELUGA GROUP, както и ирландско уиски Teeling на TEELING WHISKEY COMPANY.
2020г- компанията подписва договор с WEST CORK DISTILLERY за ирландско уиски West Cork и тяхната марка джин Garnish Island Gin.
2021г- подписва договор с компанията SYNERGY LINK HOLDINGS Ltd., внасяйки официално за България Shinobu Whisky, Kudjira Whisky и Okinawa Gin.
От 2010г. до края на 2017г. фирмата е официален вносител на немския ликьор JAGERMEISTER собственост на MAST JAEGERMEISTER SE.
От 2015г. до 2017г. фирмата е официален вносител и на американския бърбън Wild Turkey собственост на CAMPARI GROUP.