Модерна търговия на едро

„Вейпър“ ЕООД е създадена в Стара Загора през 2012 г. с основен предмет на дейност внос и дистрибуция на електронни цигари за многократна употреба, никотинова течност и консумативи.
През годините фирмата се утвърждава на българския пазар и към момента е един от най-големите вносители в България в тази категория, както и единствената компания, която осъществява модерна дистрибуция в традиционния канал за бързооборотни стоки.
Към днешна дата ние сме и един от най-силните онлайн магазини за категорията в България, познат под бранда ни Esmoker.bg.
Esmoker.bg предлага огромно разнообразие от електронни цигари, никотинови течности, резервни части и аксесоари на най-големите производители в света.

НАШИТЕ:
• Ценности: Качество, обслужване, цена, последователност, почтеност, индустрия и иновации.
• Мисия: Да помогнем на пушачите в отказването на тютюневи изделия чрез използването на електронна цигара. Да им предадем възможно най-добрия опит без симптомите, свързани с тютюнопушенето и ги осигурим с най-доброто vaping усещане.
• Визия: Да бъдем един от най-популярните и достъпни е-брандове в индустрията на Балканския полуостров. Да опитаме да намалим драстично броя на пушачите на конвенционални цигари и да ги превърнем във ВЕЙПЪР-и.