„Знам, че мога да продавам повече, знам че продуктите ми и бизнесът ми имат много по-голям потанциал!“

Това си мислят повечето от мениджърите и собствениците на български бизнеси в бързооборотния сектор.

Promoto.bg разбира нуждите на българските бизнеси. Нашата мисия е да им помагаме, като свързваме производителите с магазините, със заведенията и с офисите. Сега, за да им помогнем и да продават повече, правим крачка напред и вече заедно с дистрибуцията се ангажираме и с промотирането на продуктите на нашите партньори.

Представяме ви новата и уникална на българския пазара рекламна платформа на Promoto.bg. Тя дава на лидерите в категории нови канали за комуникация, и в същото време позволява на малките и средни производители, за които рекламата до сега беше недостъпна, също да популяризират продуктите си пред своите клиенти.

За да отпимизираме услугата, Promoto в партньорство с маркетинг агенция Revolve.bg се фокусира върху най-ефективната част от рекламирането на бързооборотни стоки – момента на покупка, и предлага ценово-ефективен модел за реклама и насърчаване на продажбите.

Както основателят на Promoto.bg Николай Гроздев отбелязва „Около 70% от хората взимат решение за покупка на бързооборотни стоки на мястото на продажба. Фрагментарен анализ на пазара у нас на катедра „Икономика на търговията“ в УНСС потвърждава, че основни канали за информация в бързооборотния сектор остават мястото на продажба и собствените рекламни носители на магазина. В този смисъл, Promoto.bg  е и канал за продажби B2B, и канал за реклама.“

Рекламната платформа на Promoto работи в пет сегмента.

 

  1. БИЗНЕС КАТАЛОГ

Бизнес каталогът на Promoto се разглежда от над 2000 магазина и заведения. Всички те разглеждат каталога, за да купят. Пред тази аудитория от потенциални клиенти, всеки производител или вносител може да представи бизнеса си, портфолиото си с продукти и да остави своите контакти. Ако фирмата е търговски партньор с Promoto, Бизнес каталога дава възможност и за директни продажби в търговската мрежа и Хо-Ре-Ка.

Бизнес каталогът представя подробно фирмата и портфолиото ви пред потенциалните партньори.

  1. БАНЕРИ И ВИДЕО

Promoto е не само място за продажби. Promoto е и медия. В страниците за поръчки и промоции на платформата рекламите хващат търговците – магазини и заведения, в най-подходящия момент, точно когато те избират стока и търсят подходяща оферта. Удобно е и за бизнесите, които предлагат продуктите си, удобно е и за бизнесите, които търсят най-добрата покупка.

С реклама в Promoto.bg представяте продуктите си пред магазини, заведения и офиси в момента, в който те пазаруват.

  1. РЕКЛАМНО СЪДЪРЖАНИЕ

Понякога, за да изберат дългосрочен партньор,  търговците имат нужда от повече информация за един производител. В платформата даваме възможност и за представяне на актуалните бизнес предложения под формата на новини и статии.

Новините и рекламните статии представят подробно бизнеса ви.

 

  1. СЪЗДАВАНЕ НА РЕКЛАМИ

Създаването на качествена собствена реклама не е по джоба на много български производители. В партньорство с маркетинг агенция Revolve.bg, ние правим професионалното представяне на продукта достъпно за всеки бизнес. Експертите от Revolve са с дългогодишен опит в рекламата на бързооборотни стоки, работили по рекламите на марки като Леки, Орехите, Димитър Маджаров, Народен, Lacrima, олио Калиакра, Jotis, Pepsi, вода Девин, бира Ариана, водка Flirt, кафетата Jacobs и Nova Brasilia, сладоледи Nestle, барчета Kit-Kat, Lion,  Snickers, Twix, Bounty, и при нахранителните – козметични продукти на Nivea и Eucerin и почистващи препарати Clin, Pur, Somat, Perwoll, Rex и други.

Платформата предлага професионално заснемане на продукти, рекламно видео, анимация, дизайн на банери, плакати, каталози и листовки.

 

Ако нямате реклама, екипът ни ще я създаде за вас.

  1. ТЪРГОВСКИ АКТИВАЦИИ

Крайната ни цел е производителите и търговците да продават повече. Ето защо затваряме комуникационния цикъл и освен B2B комуникация в Promoto, предлагаме на своите партньори и организиране на търговски активации, промоции и рекламни кампании към крайния клиент. Нашият пакет „Търговска активация“ предвижда оферти и реклама:

  • На място на продажба, в магазина или заведението (към крайни клиенти)
  • Чрез съдържание във Facebook и Instagram (към крайни клиенти и към бизнеси)
  • E-mail кампании с оферти (към магазини и заведения)

Търговските ни активации са насочени и към търговците и към крайния потребител, и работят във всички ефективни точки на контакт.

 

С новата рекламна платформа имаме грижата продуктите на нашите партньори да получат видимост в мястото на продажба – и онлайн и на рафта. За установените играчи това е нов и ефективен канал за комуникация и продажби, за  малките и средни български производители  е възможност да популяризират продуктите си, така че да бъдат забелязани и предпочетени от потребителите.

Започнахме статията с потенциала на българските бизнеси и възможностите за повече продажби. Създаването на тази платформа също започва от потенциала на бизнесите. Всичко, което правим в Promoto е опит да дадем повече възможности за фирмите в бързооборотния сектор, за да оползотворят потенциала си на максимум. Всеки, който се свърже с нас, може да се запознае с платформата, да я използва за по-ефективно пазарно представяне и да ни помогне да разбираме нуждите ви по-добре, за да направим и решенията си още по-ефективни. Потърсете ни на email: office@promoto.bg или на тел: 0876 700 270

Успехът идва при тези, които действат!